REIKI BEHANDELING

De eerste behandeling begint met een voorgesprekje daarna starten we met Reiki. Je ligt ontspannen op een behandeltafel in een heerlijk geurende ruimte, bij voorkeur in gemakkelijk zittende kleding en toegedekt met een zachte dunne deken. Voor een goede gronding en om volledig in contact te komen met jezelf en je lichaam start de behandeling met een op jouw Ayurvedische constitutie (Vata, Pitta of Kapha) afgestemde geurbeleving en relax-ritueel met essentiële oliën. Hierna volgt de Reiki behandeling, de energie wordt door middel van mijn handen doorgegeven.

 

Ik plaats mijn handen in verschillende posities op of boven het lichaam. Soms intuïtief, soms volgens een vast patroon of op de pijnlijke plek. Het kan het zijn dat je de energie voelt. Dat je warmte, kou, tintelen, borrelen in je lichaam, moeheid, zwaarte, loomheid of ontspanning voelt. Ook kunnen er emoties naar boven komen. Alles wat je voelt is goed. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Of kleuren ziet. Iedereen ervaart de behandeling anders, ieder mens is uniek. Soms heeft een behandeling direct effect. Soms duurt het even voordat de energie binnen komt. Probeer niet te oordelen over jezelf of je gedachten. Ook als je niets voelt is dit helemaal goed, je kunt er vanuit gaan dat Reiki toch zijn werk doet daar waar het nodig is.

 

Na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee. Ik zal/mag na de behandeling niet teveel invullen of uitspreken. Je kunt zelf het beste aanvoelen wat er is gebeurd en welke veranderingen je de komende tijd zult waarnemen. Je kunt deze bewustwording in je dagelijkse leven meenemen zodat je jouw lichaam en reacties steeds beter leert kennen en preventief kunt inzetten om je beter te voelen.

 

Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur. Dat is inclusief voorgesprek en een kopje thee na de behandeling. De prijs is € 60,-  


Let op: mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde! Bij aanhoudende klachten raadpleeg een arts.