KLANKSCHAALMASSAGE

 

Een weldaad voor lichaam en geest. 

Klankschalen zijn unieke instrumenten met ieder hun eigen authentieke klank en trilling. Een klankschaalmassage werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel en mentaal. Blokkades worden geopend, de vibraties brengen je lijf in balans en geven je als het ware een innerlijke massage! De harmoniserende klanken en trillingen werken in op je chakra’s en brengen je in een meditatieve staat, dat voelt als een diepe rust! Helpt bijzonder goed om je hoofd leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. Zeer geschikt voor mensen die burn-out klachten ervaren. 

 

Daar wij voor 70 tot 80 procent uit water bestaan, resoneert ons lichaam mee met klanken en trillingen. Dat brengt het lichaamsvocht in beweging wat een positief effect heeft op veel lichamelijke processen zoals bijv afvoeren van afvalstoffen en opheffen van eventuele blokkades. Verder werken de trillingen zeer heilzaam in op ons zenuwstelsel. Een unieke ervaring!

 

Je ligt ontspannen op een behandeltafel in een heerlijk geurende ruimte, bij voorkeur in gemakkelijk zittende kleding en toegedekt met een zachte dunne deken. De behandeling start met een op jouw Ayurvedische constitutie (Vata, Pitta of Kapha) afgestemde geurbeleving en relax-ritueel met essentiële oliën. Na een warme voetwassing begint de klankschaalmassage die zowel aan de rug- als voorzijde plaats zal vinden over je kleding heen. De klankschalen worden zachtjes aangeslagen en zowel op als om je lichaam heen bewogen. Ik werk met Tibetaanse klankschalen, Koshi windgongs en Tingsha’s. Na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee. 

 

Deze behandeling duurt ongeveer 1.15 uur. Dat is inclusief voorgesprek en een kopje thee na de behandeling. De prijs is € 60,-


Let op: mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde! Bij aanhoudende klachten raadpleeg een arts.