REIKI - KLANKSCHAAL BEHANDELING

Een combinatie van Reiki-energie en klankschalen, energie en trilling! Twee krachtige technieken samen gebundeld om jou weer in je kracht te zetten, weer in verbinding te komen met jezelf. Door de trillingen van de klankschalen ontstaat er een diepere doorstroming van de Reiki energie (lees hier meer over klankschalen). 

 

Je ligt ontspannen op een behandeltafel in een heerlijk geurende ruimte, bij voorkeur in gemakkelijk zittende kleding en toegedekt met een zachte dunne deken. De behandeling start met een op jouw Ayurvedische constitutie (Vata, Pitta of Kapha) afgestemde geurbeleving en relax-ritueel met essentiële oliën. Na een warme voetwassing begint de klankschaal massage die aan de rugzijde plaats zal vinden over je kleding heen. De klankschalen worden zachtjes aangeslagen en zowel op als om je lichaam heen bewogen.  De trillingen voel je door je lichaam en maken vastzittende spanningen los. Daarna komt de Reiki behandeling waardoor alle losgekomen spanningen worden afgevoerd. Na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee. 

 

Deze behandeling duurt ongeveer 1.15 uur. Dat is inclusief voorgesprek en een kopje thee na de behandeling. De prijs is € 65,-


Let op: mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde! Bij aanhoudende klachten raadpleeg een arts.