REIKI - CHAKRA BEHANDELING met edelstenen

Een Reiki behandeling gericht op het balanceren van de chakra’s met de helende kracht van edelstenen. Edelstenen zenden krachtige vibraties uit die ons hele wezen beïnvloeden. Door edelstenen met Reiki te combineren wordt de stroom van de liefdevolle en helende universele energie extra versterkt en helpt de chakra’s in balans te brengen (lees hier meer over chakra’s). 

 

De Reiki - Chakra behandeling komt in de basis overeen met de gewone Reiki behandeling (zie hierboven). Met als verschil dat de Reiki-handposities gericht zijn op de chakra’s. De edelstenen worden geactiveerd en op de chakra's geplaatst, vervolgens plaats ik mijn handen op of boven de chakra’s. Wanneer de Reiki energie goed doorstroomt kan ik mijn handen verwijderen en laat ik de edelstenen nog even op je chakra’s inwerken en is dit een fijn moment om de behandeling af te ronden in stilte of je kiest voor een korte klankschaal beleving. Na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee. 

 

Deze behandeling duurt ongeveer 1.15 uur. Dat is inclusief voorgesprek en een kopje thee na de behandeling. De prijs is € 65,-

 


Let op: mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde! Bij aanhoudende klachten raadpleeg een arts.