CHAKRA MASSAGETHERAPIE

Met aromatherapie, edelstenen en klankschalen.

 

Energetisch en ontspannend!

Een balancerende behandeling van de chakra's met 7 verschillende essentiële chakra-oliën en edelstenen. Je komt zowel lichamelijk, mentaal als op energetisch niveau tot een diepe rust! Herstel van innerlijke energie en hormonale balans. 

 

Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Het zijn onzichtbare energiecentra die bij je lichaam horen, stel ze voor als een draaiend wiel. De zeven belangrijkste chakra’s hebben allemaal een eigen functie, ze corresponderen stuk voor stuk met bepaalde lichaamsfuncties en mentale eigenschappen. Ze liggen op één lijn langs je ruggengraat: van je stuitje tot je kruin. In een ideale wereld staan alle chakra’s open en kan de levensenergie vrij stromen. Als er langere tijd negatieve energie je chakra’s binnenstroomt kan er een blokkade ontstaan welke gevolgen kan hebben voor je gehele welzijn. Deze disbalans zorgt voor vermindering van energie, fysieke en mentale klachten. 

Door het balanceren en reinigen van de chakra’s kan de energie weer goed doorstromen. Het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest. 

 

Je ligt ontspannen op een behandeltafel in een heerlijk geurende ruimte, bij voorkeur in gemakkelijk zittende kleding en toegedekt met een zachte deken. De behandeling start met een op jouw Ayurvedische constitutie (Vata, Pitta of Kapha) afgestemde geurbeleving en relax-ritueel met essentiële oliën. Na een warme voetwassing volgt een korte zachte buikmassage met warme kruidenolie, aansluitend een rustige massage op de chakra's met de 7 bijpassende essentiële oliën en edelstenen. Hierna laat ik de edelstenen even op je chakra’s inwerken en is dit een fijn moment om de behandeling af te ronden met naar keuze, in stilte, of een klankschaal beleving. Na afloop kun je rustig bijkomen met een kopje thee. 

 

Deze behandeling duurt ongeveer 1.15 uur. Dat is inclusief voorgesprek en een kopje thee na de behandeling. De prijs is € 70,-


Let op: mijn behandelingen zijn een mooie aanvulling maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde! Bij aanhoudende klachten raadpleeg een arts.